EnWizard®2 ERP

Kiknek ajánljuk a szoftvert ?

- Gyártó/termelő cégeknek

- Szolgáltató cégeknek

- Hulladékfeldolgozó cégeknek

- Hulladékgazdálkodó cégeknek

- Fémhulladék begyűjtőknek

- Kommunális szolgáltatóknak

Az EnWizard®2 vállalatirányítási szoftver

Az EnWizard®2 az első olyan vállalatirányítási szoftver, melynek tervezése kifejezetten gyártói, szolgáltatói, hulladékgazdálkodási és környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével történt. A szoftver a benne rögzített adatokkal kiszolgálja a hulladékgazdálkodási, pénzügyi, számviteli, környezetvédelmi szakterületeket is.

Funkciók

Az EnWizard®2 vállalatirányítási rendszer jelentősen javítja a vállalat napi üzletmenetének hatékonyságát: ellátja a backoffice feladatokat a szkennelt dokumentumok kezelésétől az ajánlatok, szerződések, teljesítések nyomon követésén át a kontrolling és teljes pénzügyi-számviteli funkciókig.

Az EnWizard®2 vállalatirányítási rendszer a cégek működéséhez kapcsolható adminisztrációs feladatok támogatására nyújt hatékony megoldást. Az iktatott dokumentumok és/vagy szerződések törzsadataiból dolgozva a rendszerben könnyedén és automatikusan generálhatóak a különböző backoffice feladatok.

A hagyományos készletgazdálkodási, CRM, pénzügyi funkciókon túl a szoftver alkalmas az ügyviteli, HR, dokumentumkezelési, logisztikai, karbantartási, elemzési, vezetői funkciók kiszolgálására is.

Átlátható módon egy helyen fogja össze vállalkozása adatait és segíti a még hatékonyabb munkavégzést.

A szoftver, a jogosultságok szerint csoportosítva, kioszthatóvá teszi a cég dolgozóinak napi teendőit (számlázás, utalás, bérszámfejtés, telefonhívások, projektfeladatok), amelyekről emlékeztetőt küld a feladat kijelölt végrehajtójának, majd ugyanezen a panelen egy gombnyomással egyszerűen el is készíti a várakozó feladatot.

A rendszer egyedüli módon egyszerre teljesíti a hulladékgazdálkodási törvény, a fémkereskedelmi törvény, a környezetvédelmi és a pénzügyi jogszabályok előírásait, beleértve a nyilvántartások vezetését, bizonylatok, hatósági jelentések előállítását, nyomtatását.

Sokoldalú lekérdezést és elemzést biztosít a pénzügyi, szakmai vezetés és döntéshozók számára.

A modulokból felépülő és széleskörű paraméterezési lehetőségekkel rendelkező rendszer a felhasználó igénye szerint alakítható és akár több fázisban is bevezethető.

KÉRJE BEMUTATÓNKAT!

KÉPERNYŐKÉPEK A SZOFTVERBŐL

Copyright © 2021 Innotransz Bt. - Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el