RÓLUNK

INNOTRANSZ BT.

Társaságunk, a magyar tulajdonban lévő Innotransz Bt. több mint 30 éve foglalkozik üzleti, ügyviteli, egyedi vállalatirányítási rendszerek (ERP) fejlesztésével, bevezetésével, üzemeltetésével és a kapcsolódó szakmai tanácsadással. Ezeknek köszönhetően mára a vállalatirányítási informatika terén hazánk egyik meghatározó cégévé vált.

Üzletpolitikánk fókuszába a teljes körű, megbízható és hosszú távú szolgáltatást helyezzük. Ügyfeleink problémáira megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást, amelyet megtervezünk és kivitelezünk az elvárásoknak megfelelően. Célunk, hogy partnereinknek komplett szolgáltatással és testreszabott kiszolgálással biztos pontot jelentsünk az informatika gyorsan változó világában.

Szolgáltatásaink segítségével vállalkozásának üzemeltetése egyszerűbbé válik, folyamatosan elérhető üzleti adatokhoz jut, és könnyebben tud alkalmazkodni a gyorsan változó piac kihívásaihoz.

KÜLDETÉS

Küldetésünk, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú, az igényeiket teljes mértékben kielégítő, komplett szolgáltatásokat nyújtó szoftverterméket szállítsunk, amely hatékony működést és versenyelőnyt biztosít részükre.

ALAPTEVÉKENYSÉGEINK

  • vállalatirányítási rendszerek fejlesztése, bevezetése, üzemeltetése
  • informatikai szaktanácsadás
  • környezetvédelmi szaktanácsadás
  • szabványos irányítási rendszerek (ISO) bevezetése


Copyright © 2021 Innotransz Bt. - Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el